Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article



Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Cafcaflı sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Hiç hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar kılgın kullanımları hasebiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genleyerek kötü sızmasını yangın kapısı önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) esas amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki duman, yangın, gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini karışmak veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına usturuplu mualla birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yavuz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Seçilecek Yangın Merdiveni Kapısı kapı bâtınin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Mukteza medarımaişetaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Gömlek nüshası: Binaların büküm adetsı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı binalarda her katta bir adet ivedi çıkış kapısı mekân almalıdır. Güçlü katlı binalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı son basamak kritik bir öneme sahiptir.

Report this wiki page